joi, iunie 20

Finala Ligii Endesa- Real Madrid, noua campioana a Spaniei (VIDEO)

In aceasta noapte, in Liga Endesa (campionatul spaniol de baschet) s-a desfasurat meciul cinci, decisiv, al finalei ligii:
















REAL MADRID - FC BARCELONA REGAL 79 - 71 , 3-2 la general


* pentru statistica apasa pe rezultat 




In ciuda rezultatului strans , meciul desfasurat la Madrid a fost dominat de echipa gazda. 

Desi a avut in teren un Jasikevicius fantastic- 23pct, 100 % la libere, 75 % la 2 pct si 3/5 la 3 pct-  si un Ingles exceptional- 25 pct, 100 % la 2 pct, 63 % la 3 pct, 6rec, echipa lui Xavi Pascual nu a reusit sa strice "calculele hartiei" care inaintea meciului o dadeau favorita pe Real Madrid(cota 1.40 fata de 2.70 a lui Barcelona). E drept, liderul echipei, La Bomba Navarro, a prins o zi execrabila- 0 pct in 8:33 min-, iar cand liderul tau din teren  nu te ajuta prea mult, atunci e mai greu sa obtii o victorie in fata unui adversar atat valoros cum e Real Madrid. 

De la gruparea madrilena au excelat Rudy Fernandez- 15 pct, 5 rec, Felipe Reyes- 14pct, 5rec si Darden Tremmel- 13pct, 7 rec. Dupa parerea mea, putem vorbi mai mult de o victorie de echipa, toti cei 10 jucatori madrileni marcand puncte pentru echipa lor, spre deosebire de barcelonezi (au marcat doar 8 jucatori din 12 jucatori folositi, unii ramanand datori la capitolele "puncte" si la "eficienta"). 



In concluzie, REAL MADRID ESTE NOUA CAMPIOANA A SPANIEI. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu